Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ny Kirkevej, Isagervej, Siimvej
1474-0

Afdelingen består af seks lejemål i tre dobbelthuse fordelt på tre forskellige veje, der krydser hinanden. Afdelingen ligger tæt på Rys centrum. I nærheden kan du, ud over gode indkøbsmuligheder, finde både biograf og lystbådehavn. Togstationen ligger også i gåafstand, og herfra kan Aarhus nås på ca. en halv time.

De seks boliger er alle på 82 kvm fordelt på fire værelser. Til hver bolig hører der en dejlig stor have, hvor det danske vejr kan nydes i fred og ro. Der er solceller på tagene af alle boligerne.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Isagervej 17, 22,
8680 Ry

Ny Kirkevej 25-29,
8680 Ry

Siimvej 63,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

6

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

4

Størrelser

82 m2

Husleje

6728-7313 kr.

Indskud

16400 kr

Ventetid

Ikke angivet

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk